OpenAI آموزش مدل جدید هوش مصنوعی خود را آغاز کرده است احتمال تغییرجهت لوگوی اپل در آیپدهای آینده دوربین گلکسی S۲۵ اولترا چه مشخصاتی خواهد داشت؟ گلکسی M۳۵ معرفی شد + مشخصات و قیمت محققان درباره افرادی که صدای درونی ندارند به نتایج جدیدی رسیده‌اند پیشنهادهای عجیب هوش مصنوعی گوگل به کاربران: به پیتزای خود چسب اضافه کنید و سنگ بخورید! + عکس نیل دراکمن بخشی از صحبت‌هایش درباره بازی بعدی «ناتی داگ» را تکذیب کرد قیمت گوشی گلکسی F55 سامسونگ مشخص شد آیپد مینی ۷ با نمایشگر OLED چه زمانی عرضه می‌شود؟ اینستاگرام دچار اختلال شد(۵ خرداد ۱۴۰۳) اولین داده‌های علمی تلسکوپ فضایی اقلیدس منتشر شد + تصاویر چین تا چندروز دیگر فضاپیمایش را در سمت پنهان ماه فرود می‌آورد اضافه‌شدن قابلیت ارسال استوری به عینک هوشمند Ray-Ban متا مایکروسافت از کامپیوترهای کوپایلوت پلاس رونمایی کرد + ویدئو اسکارلت جوهانسون: برای صداگذاری ChatGPT از صدای من استفاده کرده‌اند! نوبت دوم کنکور سراسری به تعویق افتاد | ۲۱ و ۲۲ تیر ماه زمان برگزاری نوبت دوم کنکور درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس
سرخط خبرها

آیا می‌توان اطلاعات را بعد از ریست فکتوری موبایل برگرداند؟

  • کد خبر: ۸۵۳۳۴
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
آیا می‌توان اطلاعات را بعد از ریست فکتوری موبایل برگرداند؟
افراد اغلب فکر می‌کنند پس از ریست فکتوری داده هایشان به صورت کامل از دستگاه حذف می‌شود و دیگر دسترسی به آن‌ها ممکن نیست. با این حال این مسئله لزوما صحت ندارد.‌

به گزارش شهرآرانیوز - حتما درباره ریست فکتوری تا به حال شنیده یا شاید هم حداقل یک بار برای انجام این کار روی گوشی همراه خود اقدام کرده اید، بگذارید امروز کمی درباره روند این اتفاق و سؤالات اصلی پیرامونش بنویسیم. اول از همه اینکه ریست فکتوری به فرایندی گفته می‌شود که روی یک دستگاه مثل گوشی یا تبلت اجرا می‌شود. در این فرایند کل داده‌های شخصی ذخیره شده در دستگاه حذف می‌شوند و به حالت اصلی و تنظیمات کارخانه برمی گردند؛ به همین دلیل به این فرایند ریست فکتوری (factory: کارخانه) می‌گویند.

خب چرا باید این کار را بکنیم؟ ریست فکتوری دستگاه اندرویدی به دلایل متعددی انجام می‌شود. در درجه اول اگر بخواهید دستگاه خود را بفروشید نمی‌خواهید خریدار به داده هایتان دسترسی پیدا کند. در نتیجه همیشه باید قبل از فروش دستگاه به شخصی دیگر، عمل ریست فکتوری را انجام دهید.

در درجه دوم، ممکن است مدتی از دستگاهی استفاده کرده و حالا با مجموعه‌ای از نرم افزار‌های بدون استفاده و سرعت پایین گوشی روبه رو شده باشید. در این شرایط، اجرای ریست فکتوری می‌تواند همه چیز را به حالت تمیز اولیه برگرداند و سرعت دستگاهتان را بالا ببرد. پس از ریست فکتوری می‌توانید دوباره نرم افزار‌های دلخواه خود را نصب کنید.

دستگاه‌های اندرویدی گزینه‌های مختلفی را برای ریست فکتوری در اختیار کاربران قرار می‌دهند؛ در نتیجه به راحتی می‌توانید این فرایند را اجرا کنید. قبل از اجرای ریست مطمئن شوید از تمام داده‌های مهم دستگاه اندرویدی خود پشتیبان تهیه کردید. همچنین ممکن است بخواهید از تنظیمات و نرم افزار‌های موردعلاقه پشتیبان تهیه کنید و مطمئن شوید تصاویر، ویدئو‌ها و موسیقی در Google Cloud ذخیره شده اند.

ریست فکتوری می‌تواند پیامد‌های مختلفی داشته باشد؛ به طوری که توسعه دهندگان نرم افزار اطمینان می‌دهند غیرممکن است ریست فکتوری به صورت تصادفی انجام شود. برای اجرای ریست فکتوری و حذف داده‌ها باید چند مرحله را طی و حتی قبل از فرایند حذف باید رمز عبور خود را وارد کنید. با توجه به این گفته باز هم ممکن است در صورت آگاهی نداشتن و بازی با تنظیمات به صورت تصادفی، گوشی خود را ریست فکتوری کنید.

به همین دلیل این سؤال مهم مطرح می‌شود که آیا اطلاعات بعد از ریست فکتوری امکان بازیابی دارد؟ پاسخ کوتاه به این پرسش، مثبت است. افراد اغلب فکر می‌کنند پس از ریست فکتوری داده هایشان به صورت کامل از دستگاه حذف می‌شود و دیگر دسترسی به آن‌ها ممکن نیست. با این حال این مسئله لزوما صحت ندارد.‌

می‌توان داده‌ها را پس از ریست فکتوری بازیابی کرد. این کار به ویژه زمانی مفید است که به صورت تصادفی ریست را انجام داده اید و می‌خواهید داده هایتان بازگردند؛ اما در صورت محافظت از داده‌ها این بازیابی می‌تواند دوباره مشکل ساز شود. اگر می‌خواهید اطمینان پیدا کنید که داده هایتان پس از ریست فکتوری در دسترس قرار نمی‌گیرند، ابزار‌هایی وجود دارند که می‌توانند داده‌های زباله را روی داده‌های اصلی رونویسی کنند.

به این صورت فایل‌های شخصی کاملا از دسترس خارج می‌شوند. برای این کار می‌توانید از نرم افزار Shreddit استفاده کنید. این نرم افزار داده‌ها را از حافظه ذخیره سازی و خارجی دستگاه حذف می‌کند. قبل استفاده از نرم افزار از رمزنگاری دستگاهتان مطمئن شوید، سپس نرم افزار را دانلود و فرایند ریست فکتوری را اجرا کنید. به این صورت کل داده‌ها از دستگاه حذف می‌شوند و می‌توانید با خیال راحت دستگاهتان را بفروشید.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->